30. oktoobrini saab Haapsallu sissekirjutatud kodanik anda oma hääle kolmele ettepanekule, mis on esitatud linna kaasavasse eelarvesse.

Ettepanekute seas on ka Haapsalu linnuseõue avaliku WC kordategemine.
Haapsalu linnus on üks olulisemaid linna vaatamisväärsusi ja linnuseala mõnusaks ajaveetmiskohaks linna külalistele ja siinsele elanikule. Linnuseõue on aastakümneid peetud suurepäraseks kontsertpaigaks, mis teeb sellest ilmselt kõige külastatavama koha Haapsalus. Aasta aastalt on saanud suurimaks mureks avaliku wc halb tehniline seisund.
Selleaastase linna kaasava eelarve projektiga soovime alustada lossipargi amortiseerunud tualettide kordategemisega.
Taotletav maksumus: 20 000 EUR.

Kaasava eelarve suurus kokku on Haapsalu linnavolikogu poolt kehtestatud 30 000 eurot. Sel aastal koguti ettepanekuid kahes jaos: Haapsalu linna linnalises piirkonnas, kaasa arvatud Uuemõisa ja Paralepa (ettepanekud kuni 20 000 eurot) ja endise Ridala valla territooriumil (ettepanekud kuni 10 000 eurot).

Hääletada saab Haapsalu linnavalitsuse kantseleis (Posti 34) ja elektrooniliselt kohalike omavalitsuste istungite infosüsteemis VOLIS keskkonnas

Ellu viiakse üks või mitu paremusjärjestuses enam hääli saanud ettepanekut, mis mahuvad kaasavale eelarvele linnaeelarves eraldatud summa piiresse.