6. detsembril jagati Tartus Kammivabrikus pidulikul auhinnatseremoonial välja tänavused arhitektuuripreemiad, millega tunnustati Eesti arhitektuurivaldkonna säravamaid tegijaid, teoseid, loovmõtteid ja edendajaid.

KAOS Arhitektid pälvisid tunnustuse kolme rekonstrueerimisprojekti eest, millest üks on Haapsalu linnuse muuseum. Lisaks said nad Sisearhitektide Liidu aastapreemia ning Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali preemia.

Tunnustusõhtule eelnenud nädalatel said Delfi, moodnekodu.ee ja dekor.ee lugejad hääletada just neile enim meeldivama projekti poolt. Meil on äärmiselt hea meel  – Haapsalu linnuse muuseumi lahendus oli üks enim hääli saanud töödest!

Palju õnne, KAOS Arhitektide tiimile ja me täname veel kord suurepärase koostöö eest!
Täname kõiki hääletajaid!

Kohtume linnuses!

Foto: Margus Ansu / Tartu Postimees